Notice: unserialize(): Error at offset 12283 of 12288 bytes in /home/autofilter/public_html/system/library/cache.php on line 11 Политика на приватност

Политика на приватност

Безбедност на Вашите податоци

Податоците кои Вие ги оставате на нашата страница се целосно безбедни. АУТОФИЛТЕР Д.О.О.Е.Л. УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ ја почитува Вашата приватност и било каква лична информација како: Вашето име, телефонски број, адреса, е-маил адреса, порачани производи, информации од кредитната картичка итн. поставена овде е приватна, е менаџирана од страна на АУТОФИЛТЕР Д.О.О.Е.Л. УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ во една сигурна и заштитена средина и нема никогаш да биде пренесена на некоја трета страна без Ваша претходна дозвола.

Ако сакате да ги потврдите Вашите податоци, или да не известите за некаква нивна промена контактирајте не на следнава е-маил адреса admin@autofilter.mk;

 

Безбедност на Вашите плаќања

За да ги направиме Вашите плаќања со платежни картички за производите кои Вие ги нарачувате од нас што е можно побезбедни, сите Ваши информации се шифрираат со помош на Secure Socket Layer (SSL) технологија. Ова значи дека информациите се пренесуваат преку безбедна конекција на Вашата платежна картичка со нашите партнери Casys International и Стопанска Банка, и овие информации не можат да бидат прочитани од било која друга надворешна страна.

За префрлување на Вашите плаќања на нашата сметка ние соработуваме со авторизирани компании - Casys International и Стопанска Банка, кои ни помагаат да ја верифицираме валидноста на вашата платежна картичка и да ги менаџираме сите трансакции на сигурен начин. Нашите партнери ги процесираат Вашите целокупни детали од платежните картички во согласност со интернационалните сигурносни стандарди зад кои стојат компаниите VISA и MasterCard. Ова значи дека со информациите од Вашите платежни картички се постапува на еден начин кој има висока безбедност.


Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/autofilter/public_html/index.php on line 105