Испорака

Купените производи на сајтот ќе бидат испорачани преку Курир на адресата која е наведена во порачката. Во случај ако Курир нема претставништво во избраната локација, нарачката се испорачува по АД Македонска Пошта.

Цената за испорака е следна:

  • За нарачка  чија вредност е до 1.200 денари испораката е 60 денари за цела територија на Република Македонија
  • За нарачка  со вредност над 3.000 денари  испораката е бесплатна за цела територија на Република Македонија


Производите и нивните цени се истакнати на оваа интернет страница.

Плаќањето на производите може да биде со:

  • Кредитни / дебитни картички
  • Плаќање во готово при испорака (провизија мин. 30 мкд, мах. 1% од вредноста)

Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски или да поставите прашање во делот за контакт.