ROWE се залага за висококвалитетни лубриканти од 1995 година и сега обезбедува целосен опсег на производи што е достапен во повеќе од 80 земји. Самата компанија е исто толку разновидна како и нашето портфолио на производи. Овде ќе најдете информации за ROWE Group, нашата најсовремена фабрика која се наоѓа во Worms, брендот ROWE и Управниот одбор.

Main Menu